Muistoilmoitus eli kuolinilmoitus Ykkös-Lohjaan


Ykkös-Lohja on Lohjan talousalueen laajalevikkisen viikkolehti. Se tavoittaa joka viikko lähes 33 000 taloutta koteihin jaettuna ja jo pelkästään Lohjan omalla alueella eli Lohja-Sammatti-Karjalohja-Nummi-Pusula sitä jaetaan koteihin noin 24 000 lehteä, mikä on useamman tuhat kotia enemmän kuin yksikään toinen paikallinen lehti.

Surun kohdatessa voit lehti-ilmoituksella muistaa vainajaa, kutsua läheiset siunaustilaisuuteen ja kiittää osanotosta.

Muisto- eli kuolinilmoitus lehteen

Muistoilmoitus on perinteinen tapa ilmoittaa läheisen poismenosta, siunaustilaisuuden ajankohdasta ja kutsua muistotilaisuuteen. Muistokirjoitus tai kuolinilmoitus on mahdollista julkaista Ykkös-Lohjassa aina keskiviikkoisin ja ilmoitus tavoittaa hyvin koko Lohjan.

Yleisissä hautajaisissa kuolinilmoitus laitetaan lehteen ennen hautajaisia. Ilmoituksessa on kutsu hautaus- ja/tai muistotilaisuuteen. Surukiitosilmoitusta käytettäessä se laitetaan lehteen hautauksen jälkeen tai lähetetään henkilökohtaiset kiitokset vainajaa muistaneille.

Hiljaisissa hautajaisissa kuolinilmoituksen voi laittaa lehteen hautauksen jälkeen ja samassa voi myös kiittää niitä, jotka ovat kunnioittaneet vainajan muistoa ja lohduttaneet omaisia osanotollaan.

Suomessa on ollut tavanomaista, että iäkkään henkilön poismenon jälkeen sukulaiset julkaisevat hänen kuolinilmoituksensa paikallisessa sanomalehdessä. Ykkös-Lohja on valintana sopiva, koska lehden verkkolehti, eli online versio on kaikille avoin ja luettavissa maksutta heti keskiviikkoisin – lehteä ei siis tarvitse tilata, ja lähettämällä lehden linkin kauemmaksi sukulaisille , onnistuu heidänkin tiedottaminen samalla kertaa.

Henkilön poismeno vaikuttaa ihmisiin joka puolella Suomea ja monet sukulaiset ja ystävät voivat oleskella ulkomailla. He ja edesmennyt henkilö olivat rakkaita toisilleen, mutta usein tuntemattomia vainajan sukulaisille – ilmoituksen julkaiseminen Ykkös-Lohjassa tuo ilmoituksen nähtäville niin paikallisesti lehdessä, kuin laajemmin netissä.

Kuolin- ja muistoilmoituksen tilaaminen

Kun tarvitset apua kuolinilmoituksen tekemisessä, niin me autamme. Koska kuolinilmoitukselle ei ole vain yhtä mahdollista kokoa, helpoin tapa on:

Soittamalla lehteen 010- 327 4230
Laittamalla sähköpostia ilmoitukset@ykkoslohja.fi osoitteeseen.

Contact Info

CNC Carnival News COmpany Ltd

Paola

Malta

Email : info@carnivalnews.net