Oy Svartå Gård Ab:n hallitus on nimennyt Mustion Linnaan uuden toimitusjohtajan


Toimitusjohtajan tehtävään Raaseporissa sijaitsevalle Mustion Linnalle on nimetty viime maaliskuussa yrityksen pitkäaikainen varatoimitusjohtaja Taina Sillander.

Mustion Linnan toimintaa jatketaan mission ja tavoitteen mukaisesti yhteisöohjautuvasti, hyvässä yhteistyössä hallituksen kanssa, suuresti kunnioittaen ja arvostaen Christine Linderin menestyksekästä ja pitkää uraa Mustion Linnalla.

Taina Sillander

Osastopäälliköt osallistuvat jatkossa vahvasti johtamiseen toiminnan tasapainon saavuttamiseksi, huomioiden niin tavoitteet, voimavarat, hyvinvointi, toiminnan tehokkuus, laatu kuin kehitys. Koko henkilökuntaa kannustetaan myös punnitsemaan ja arvioimaan toimintoja niiden aikaansaamien hyötyjen, voimavarojen tehokkaan käytön, laadun että palvelukyvyn näkökulmasta. 

Uudenlaisia toimintamalleja ja ratkaisuja tarvitaan jo tulevaisuuden näkymiinkin viitaten. Mielenkiintoista uutta on edessä työyhteisössä alkaneen demokratisoinnin kautta. Uudet haasteet ja mahdollisuudet kohdataan yhdessä vahvempana, pyrkien edelleen vahvistamaan Mustion Linnan toiminnalle jo rakennettua vankkaa pohjaa.

Keskeiseksi arvoksi kulttuurin ja historian, hyvinvoinnin sekä yhteistyön lisäksi on yhdessä nostettu voimakkaasti esille kestävä kehitys, jonka eteen tavoite on työskennellä suunnitelmallisesti ja aktiivisesti vuonna 2023. Vuorovaikutteinen dialogi Mustion Linnan henkilöstön ja vieraiden välillä sekä vierailta saatu palaute on ollut arvokasta ja auttanut havaitsemaan niin vieraiden arvostamia asioita kuin toiveitaan, kehityskohtien lisäksi. Kestävän kehityksen arvostus korostuu myös palautteissa.

Mustion Linnan lumoavaa, historiallista ruukkialuetta ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta hurmaavaa Kartanoa ylläpidetään liiketoiminnan kautta. Toiminnan tavoitteena on alueen säilyttäminen tuleville sukupolville edesmenneen omistajan Magnus Linderin toiveen mukaan, ja käyttää tulos alueen ja tilojen ylläpitoon, restaurointiin sekä kehittämiseen. Kartano on säätiöity Magnus Linderin kuoleman jälkeen ja on museoviraston valvonnassa.

Jokainen Mustion Linnan vieras tukee tavoitteen mukaista toimintaa, auttaen osaltaan palveluita käyttämällä ylläpitämään arvokasta kulttuuriperintökohdetta tuleville sukupolville.

Hurmaavaan englantilaistyyppiseen yksityiseen puistoon on kaikilla vapaa pääsy!

Lämpimästi tervetuloa Mustion Linnaan!

Oy Svartå Gård Ab/Mustion Linna
Hållsnäsintie 89
10360 Mustio
www.mustionlinna.fi
Phone reception: +358(0)19 36231

Mobile: +358 44 3623276
info@mustionlinna.fi

Mustion Linnan aluetta ja Kartanoa ylläpidetään liiketoiminnan kautta.

Magnus Linder osti lapsuudenkotinsa takaisin ja aloitti liiketoiminnan Mustion Linnalla 1985. Mustion Linna on Linder suvun yksityisessä omistuksessa. Kartano on säätiöity Magnus Linderin kuoleman jälkeen ja on museoviraston valvonnassa. Omistajat eivät nosta voittoa. Tavoitteena historiallisesti arvokkaan alueen säilyttäminen tuleville sukupolville Magnus Linderin toiveen mukaan.

Tulos käytetään alueen ja tilojen ylläpitoon, restaurointiin ja kehittämiseen.

Kiitos vieraillemme! Vierailemalla Mustion Linnalla ja käyttämällä palveluitamme, tuet toimintaamme – autat näin osaltasi ylläpitämään arvokasta kulttuuriperintökohdetta tuleville sukupolville.

Lämpimästi tervetuloa Mustion Linnaan!

Contact Info

CNC Carnival News COmpany Ltd

Paola

Malta

Email : info@carnivalnews.net