Tervetuloa Maalismarkkinoille 26.-27.3. klo 10-16 Fiskarsin ruukkiin!


Fiskarsin torin Maalismarkkinoissa yhdistyy kaksi tapahtumaa – Maan Makujen ruokamarkkinat ja Fiskarsin Kyläseuran käsityömarkkinat.


Tapahtumassa on tarjolla on laaja valikoima lähiseudun keväisiä herkkuja, ihania käsitöitä ja mukavaa tunnelmaa! Markkinoilla on reilu 30 tuottajaa ja myyjää (listat alla). Maalismarkkinat tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua paikalliseen lähiruokatarjontaan ja tuottajiin sekä käsityöläisiin.

Maalismarkkinoiden Maan Makujen ruokatapahtumassa pääset tutustumaan lähi- ja luomuruokaa tuottaviin pienyrittäjiin ja maistelemaan kevään ja pääsiäisen juhlapöytään sopivia tarjottavia. Tule tutustumaan luomuhillojen, makusiirappien, – hunajan ja villiyrttituotteiden maailmaan unohtamatta emmervehnää, kalatuotteita ja tuoresalaatteja! Maistele tuoresipsejä, juustoja, chilijuomia ja gluteenittomia leivonnaisia. Osta mukaan luomulihat kevään ensimmäisiin grillauksiin ja hanki samalla pääsiäispöydän herkut!

Paikalla myymässä ja maistattamassa käsitehtyjä herkkuja ovat mm. Fiskarsin Ruoka-artesaanit ja Södergårdin tila, joka myy tuotteita aina oman pellon jauhoista tuoreeseen leipään, mehuihin ja hilloihin yms.

Maalismarkkinoilla on tarjolla myös Bovikin tilan luomulammasta ja kyyttöä sekä käsitöitä. Bovikin luomutilan eläimet elelevät Raaseporin kuvankauniissa maisemissa. Luomutilalla asustaa suomenlampaita ja itäsuomenkarjan nautoja eli kyyttöjä. Nurmen suvun käsissä syntyvät myös villatuotteet kuten käsineet, pipot ja sukat.

Tule hankkimaan Maalismarkkinoilta käsintehty ja kotimainen linnunpönttö – se on luontoteko! Toinen Luonto valmistaa helppohoitoisia ja laadukkaita linnunpönttöjä – valikoimissa myös pönttöjä lepakoille, oraville, pölyttäjille ym. 

Maalismarkkinoiden Käsityömarkkinat tarjoavat tuotteita kevään ja tulevan pääsiäisen iloksi. Piccu Nooa valmistaa käsityönä asusteita lapsille ja aikuisille. Piccu Nooalta löydät mm. pantoja, pipoja ja huiveja sekä spa-tuotteita ja muuta mukavaa. Anna-Liisa Sahranto  tekee luonnomateriaaleista kauniita koristeita ja kransseja arkea ja juhlaa piristämään ja kaunistamaan. Käsityömarkkinoilla on tarjolla mukava valikoima kotimaisia luomuksia joko lahjaksi tai itseä ilahduttamaan!

Tule löytämään makeat ja suolaiset herkut ja ihanat käsityöt alkavan kevään piristykseksi! 

Fiskarsin torin Maalismarkkinoilla on myynnissä myös kahvilaherkkuja sekä lohikeittoa että paikallisia grillattuja makkaroita. 

Maalismarkkinat on ilmainen tapahtuma ja kevääseen heräävä Fiskarsin Ruukki tarjoaa elämyksiä koko perheelle! Tervetuloa!

Maan Makujen tuottajalista löytyy:
www.facebook.com/MaanMaut/
KäsityöMarkkinoiden tuottajalista löytyy:
www.facebook.com/fiskarstori/

Fiskarsin ruukin kevään ohjelma löytyy täältä:
https://www.fiskarsvillage.fi/tapahtumat-ja-aktiviteetit/

Maalismarkkinat
Paikka: Fiskarsin torin alue, 10470 Fiskars
Aika: 26.-27.3.2022 klo 10-16
Järjestäjät: PohjanGurut ry, Fiskars Kyläseura ry ja Fiskars Village
Lisätietoja: PohjanGurut / Sami Paatero p. 050 328 2127 (Maan Maut),
Fiskars Kyläseura ry / fiskarstorivalvoja@gmail.com

***
Välkommen på Vårmarknaden lö-sö 26.-27.3. kl 10-16.

Den traditionella Vårmarknaden välkomnar våren i Fiskars Bruk. Jordens Smaker-matevenemanget bjuder på smakupplevelser och mysig stämning kring Fiskars torg. På plats är många lokala mathantverkare – här säljs närproducerad mat: kött, fisk, bröd, ost, senap, marmelad, sylt, glögg, bakelser och många fler.
Dessutom finns det en del hantverk och matrelaterade produkter till salu.
I samband med Jordens Smaker-matevenemanget arrangeras också Hantverksmarknad och tillsammans är vi Fiskars Vårmarknaden.
Evenemanget har fritt inträde! Välkommen!

Jordens Smakers deltagarlista:
www.facebook.com/MaanMaut/
Hantverksmarknads deltagarlista:
www.facebook.com/fiskarstori/
Mer om Fiskars brukets program hittar du här:
https://www.fiskarsvillage.fi/sv/tapahtumat-ja-aktiviteetit/

Fiskars Vårmarknaden
Plats: Fiskars torg 10470 Fiskars
Tid: 26.-27.3.2022 kl. 10-16
Arrangör: PohjanGurut ry, Fiskars Village och Fiskars Kyläseura ry
Info: PohjanGurut / Sami Paatero p. 050 328 2127 (Jordens Smaker),
Fiskars Kyläseura ry / fiskarstorivalvoja@gmail.com (Hantverksmarknad),
Fiskars Village / +358 (0) 20 439 2099 fiskarsvillage@fiskars.com
www.fiskarsvillage.fi
www.facebook.com/MaanMaut/

Contact Info

CNC Carnival News COmpany Ltd

Paola

Malta

Email : info@carnivalnews.net