Lohjan Tanhuhovi on myyty


Vanhan Tanhuhovin ”hautajaiset” eli viimeiset tanssit lauantaina 29.4.2023

Lohjan Tanhuhovi on monipuolinen viihdekeskus ja ravintola, joka sijaitsee Lohjalla, Uudenmaan maakunnassa. Tanhuhovi on ollut toiminnassa jo yli 50 vuotta ja se on kerännyt suuren ja uskollisen asiakaskunnan ympäri Etelä-Suomen aluetta.

Tanhuhovi on tarjonnut monenlaista viihdettä, kuten live-musiikkia, karaoke-iltoja, tanssimahdollisuuksia, stand-up -esityksiä ja teatteriesityksiä. Ravintolassa on myös tarjolla herkullista ruokaa ja juomaa.

Tanhuhovin tunnelma on lämmin ja viihtyisä, ja sen tanssilattia on tanssijoiden suuressa suosiossa. Ravintolassa järjestetään myös erilaisia teema-iltoja ja tapahtumia, kuten pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat ja hääjuhlat.

Tanhuhovi on avoinna ympäri vuoden, ja se on erinomainen paikka viettää iltaa ystävien tai perheen kanssa. Tanhuhovin sijainti aivan Lohjanjärven lähellä tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja vesistön läheisyydestä.

Yhdeksän vuotta Tanhuhovissa tansseja ja kirppistä isännöinyt Kjell Ahlfors on myynyt tilat, ja viimeiset tanssit pidetään lauantaina 29.4.

– Nyt on varmasti hetken outo tunne, kun tietää, että viimeiset tanssit ovat lauantaina 29.4. kun Sami Rosholm & Casanova tulee laittamaan tanssiväen liikkeelle. Vielä tässä on joka lauantai ennen sitäkin tanssit, mutta nuo 29.4. tanssi ovat sitten ne ”Tanhuhovin hautajaiset”, miettii Ahlfors.

Lavatanssit Suomessa 2000-luvulla

Lavatanssit ovat olleet suosittu harrastus Suomessa jo useiden vuosikymmenten ajan, ja ne ovat säilyttäneet suosionsa myös 2000-luvulla. Monilla paikkakunnilla järjestetään edelleen säännöllisesti lavatansseja eri ikäisille ja eri musiikkimakuja omaaville tanssijoille.

2000-luvulla lavatanssikulttuuri on kehittynyt monin tavoin. Monet lavatanssitapahtumat ovat kasvaneet suuremmiksi ja niissä on nykyään tarjolla monipuolisempaa musiikkia, joka kattaa niin perinteiset tanssimusiikin lajit kuin myös modernimmat tyylit, kuten latinalaisen musiikin ja diskon.

Lavatanssikulttuuri on myös laajentunut ja monipuolistunut niin, että lavatanssitapahtumia järjestetään nykyään erilaisissa paikoissa, kuten liikuntahalleissa, ulkoilmassa ja festivaaleilla. Monet tanssit ovat myös alkaneet järjestää erilaisia kilpailuja ja ohjelmaa, kuten karaokelaulukilpailuja ja tanssikilpailuja.

Lavatanssit ovat tärkeä osa suomalaista kansanperinnettä ja ne ovatkin säilyneet elinvoimaisena harrastuksena ympäri Suomen. Ne tarjoavat paitsi mahdollisuuden tanssia ja nauttia musiikista, myös yhteisöllisyyttä ja sosiaalista kanssakäymistä eri ikäryhmien kesken. Lavatanssit ovatkin yksi Suomen merkittävimmistä kulttuuriperinteistä ja ne jatkavat edelleen suosiotaan 2000-luvulla.

2020-luku

Lavatanssit ovat edelleen suosittu harrastus Suomessa myös 2020-luvulla. Vaikka koronapandemia on vaikuttanut tanssikulttuuriin, monet lavatanssitapahtumat ovat löytäneet uusia tapoja järjestää turvallisia tanssituokioita, kuten esimerkiksi ulkotansseja tai pienimuotoisia tanssikursseja.

Lavatanssikulttuuri on myös kehittynyt ja monipuolistunut edelleen. Monilla paikkakunnilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia lavatansseja, jotka tarjoavat tanssimahdollisuuksia niin perinteisempään tanssimusiikkiin kuin modernimpaankin musiikkiin. Tanssimusiikin lisäksi lavatansseissa on usein tarjolla myös muuta ohjelmaa, kuten tanssikilpailuja ja karaokelaulukilpailuja.

Lavatanssit ovat edelleen tärkeä osa suomalaista kulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, tanssia ja nauttia musiikista yhdessä muiden kanssa. Monet lavatanssit ovat myös avoimia kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille, joten ne ovat hyvä paikka aloittaa uusi harrastus tai kehittää jo olemassa olevaa taitoa.

Lavatanssikulttuuri on siis edelleen elinvoimainen ja kehittyvä osa Suomen kulttuuria ja harrastusmahdollisuuksia.

Contact Info

CNC Carnival News COmpany Ltd

Paola

Malta

Email : info@carnivalnews.net