Kuukausikilpailussa palkintona Logitech hiiri


Suomalainen elektroninen tietokonepelaaminen kilpailulajina, eli e-urheilu on kasvanut viimeiset vuodet huimaan tahtiin. Harrastajia on jokaisessa kylässä ja kaupungissa, mutta kuitenkin Suomi alkaa jäädä Euroopan tasolla paremmin organisoitujen ja johdettujen joukkueiden jalkoihin, vähän samalla tavalla kuin on käynyt monessa muussa harrastus- ja urheilulajissa aiemmin.

Me olemme lähteneet mukaan tukemaan suomalaista e-urheilua ja sen kehittymistä avaamalla oman SuomieSports.fi sivuston, joka sekä kertoo uutisilla mitä lajin ympärillä tapahtuu, mutta myös joka kertoo saatavilla olevista koulutuksista sekä yrityksille alan ympärillä olevista mahdollisuuksista.

Tammikuun arvonta

Tammikuun arvonnassa on mahdollisuus saada omalle tietokoneelle uusi hiiri, sivustolla on kerrottu tästä Logitechin uutuudesta jo aiemmin ja nyt tammikuun arvonnassa arvotaan yksi tällainen hiiri omaan kotiin. Tämä arvonta on esimerkki sivuston pienistä palveluista myös vierailijoille. Joka kuukausi on tarjolla jonkinlainen vierailija-arvonta ja tammikuusta alkaen suomiesports.fi alkaa myös järjestää omia peliturnauksia, joista ensimmäinen on jo ihan nurkan takana. Mutta sinun ei siis itse todellakaan tarvitse olla pelaaja käydäksesi sivustolla, sivusto tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa ja haastatteluja suomalaisista pelaajista.

Jatkossa kannattaa käydä tykkäämässä sivuston Facebook-kanavasta, joka kertoo ajoissa tulevista arvonnoista ja muista kilpailuista mitä sivustolle on tulossa. Lisäksi e-urheilu kasvaessaan mahdollistaa erilaisia työpaikkoja ja uudenlaista näkyvyyttä jopa paikallisille yrityksille. Kannattaa siis lähteä jo ajoissa mukaan seuraamaan, mitä tapahtuu.

Contact Info

CNC Carnival News COmpany Ltd

Paola

Malta

Email : info@carnivalnews.net