LÄHDE KÄVELYKADULLE 11.8. – 26.8.


Elävyyttä ja vilinää keskustaan

Kävelykadun avaus tapahtuu 11.8. kello 13.00. Avajaispäivän ohjelma on työn alla. Samana päivänä on myös perinteinen Laurinpäivä omine ohjelmistoineen. Tapahtumien ilta on vuorossa 17.8. klo 16-20 ja tapahtumien yö 24.8. Myös Lohja Soi (6. – 18.8.) sijoittuu kävelykatukokeilun aikaan.

Parkkipaikalle, ns. vanhalle Shellin tontille tulee esiintymislava esityksiä varten.
Lavaa saa varata maksutta, joten esiintyjät ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Mukaan kävelykadulle on saatu hienosti esiintyjiä ja puhujia, mm. Henry Manni on tulossa 17.8. tapahtumien iltaan. Luvassa ovat myös mm. juontaja Tomi Tuomisen juonto sekä Sari Niinikosken ja Juha Lembergin musiikkiesitys. Kävelykatukokeilun aikana kadulla nähdään mm. Hiiden Opiston, Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston ja Nuorisotyöpaja Tuuman väkeä. Kokeilun aikana ovat esillä myös Lohjan kaupungin tontit, asuntomessut sekä Rekry. Kävelykadulle on lupautunut mm. hyvinvointialan yhdistyksiä sekä liikuntaseuroja, kuten Harjun Kiekko, Lohjan Naisvoimistelijat ja Lohjan sydän, sekä MLL.

Sinusta toimija kävelykadulle? Näitä etsimme!

Kadulle toivotaan katukeittiöitä, soppatykkejä, makkaranmyyntiä, pop corn -piste ja jäätelömyyntiä. Kävelykadulle tulee myös pitkähkö pöytä penkkeineen mahdollisia yhteisruokailuja varten.

Kävelykadulla on ilmaiset paikat, joten tässä on kauempanakin sijaitseville yrityksille hieno mahdollisuus saada näkyvyyttä.

Ota yhteyttä:
yhteysjohtaja Hanna-Maria Grandell, hanna-maria.grandell@lohja.fi tai puh. 044-357 3730