FISKARSIN ANTIIKKIPÄIVÄT, FISKARSIN VANHALLA VEITSITEHTAALLA 4. – 7.7.2019


Fiskarsin Antiikkipäivät ry järjestää perinteeksi muodostuneen antiikin, designin, taiteen ja vintagen monipuolisen kesätapahtuman Fiskarsin Antiikkipäivät jälleen to – su 4. – 7.7.2019, klo 10.00 – 17.00.
Tapahtumapaikkana on 10. vuotta Fiskarsin Vanha veitsitehdas pihoineen (Peltorivi 7, Fiskars).
Näytteilleasettajina on noin 70 kokenutta ammattikauppiasta, joiden vuosien varrella kasvaneen kokoonpanon taival Raaseporin alueen kesän antiikkitapahtumissa on alkanut jo vuonna 1991.


Tarjolla on laaja valikoima esineistöä 1700–luvun antiikista 1900–luvun moderneihin designklassikoihin, mielenkiintoisia keräily- ja vintage-esineitä sekä suomalaista ja ulkolaista taidetta. Tapahtumassa kävijän
on mahdollista tehdä ekologisia, kestäviä ja yksilöllisiä löytöjä itselle tai lahjaksi. Asiantuntijamme arvioivat myös asiakkaiden omia esineitä ja antavat entisöintiin liittyviä vinkkejä.

Tapahtuman sisäänpääsy on 10,00€ (lapsilta ilmainen), ja paikan päällä kävijä pääsee nauttimaan näytteilleasettajiemme osastojen lisäksi kauniista miljööstä sekä joen rannalla sijaitsevista kahvio- ja ravintolapalveluista. Tapahtuma-alueella toimii myös Ägräs Distillery –tislaamon oma Ägräs Taproom terasseineen ja oluttarjoilusta vastaa Fiskarsin Panimo. Parkkeeraus Fiskarsin ruukin alueelle onnistuu vaivatta, ja olemme järjestäneet jatkuvan liitäntäkuljetuksen Fiskarsin Seuraintalo Lukaalin ja tapahtumapaikkamme Fiskarsin Vanhan veitsitehtaan välille tapahtumapäivinä klo 9.30 – 14.00 välisenä aikana.


Helsingistä Fiskarsin Antiikkipäiville

Friman Matkat järjestää bussikuljetuksen Helsinki – Fiskars – Helsinki välille lauantaina 6.7.2019.

Kauppiaat toivottavat tutut messukävijät sekä uudet antiikista ja sisustamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi Fiskarsin Antiikkipäiville!

Tapahtumamme ajankohtaiset tiedot löydät:
www.fiskarsinantiikkipaivat.fi
www.facebook.com/fiskarsinantiikkipaivat
www.instagram.com/fiskarsinantiikkipaivat

Kettu Markkinointi

Kievarintie 23

LOHJA

Phone : +35810-327 4230

Email : myynti@kettumarkkinointi.fi